In plus, daca ar fi sa dam crezare celor spuse de meteorologi, Romania va intra de azi sub zodia frigului, cu temperaturi de pana la -15 grade, noaptea, in Bucuresti si de cel mult -6 grade in timpul zilei!
Nici la Timisoara vremea nu a fost mai blanda decat in Bucuresti, asa ca reunirea Politehnicii, care ar trebui sa aiba loc luni, va fi puternic influentata de capriciile vremii.

Nu foarte departe de Bucuresti, la Mioveni, jucatorii de la Dacia asteapta reunirea lotului tot pe 7, conditiile fiind similare cu cele din Bucuresti.

Steaua sta si ea in asteptare, caci Marius Lacatus a "sunat" adunarea pentru data de 8 ianuarie. Nici in Ghencea zapada nu fusese mai blanda, acelasi strat gros acoperind cu darnicie suprafetele de joc, atat terenul central, cat si pe cele secundare. Dinamo, aproape la fel de grabita, ar trebui sa se prezinte la stadion pe 10, insa arena din stefan cel Mare era ieri (asa cum vedeti si in imaginea noastra) sub aproape 70 de centimetri de zapada. si ninsoarea nu se oprise...