„Regele” si-a lansat sambata un DVD cu cele mai importante performante realizate la echipa nationala.

Dupa ce ani in sir le-a oferit momente de bucurie suporterilor romani, Gheorghe Hagi le face acestora un cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Fostul decar al nationalei de fotbal a devenit primul sportiv roman ale carui clipe de glorie au fost adunate pe DVD, pentru cei care vor sa retraiasca momentele emotio-nante din cariera lui Hagi. In prezenta mai multor fosti coechipieri, precum Gheorghe Popescu, Florin Raducioiu, Gabi Balint, dar si a fostei gimnaste Nadia Comaneci, Hagi si-a lansat sambata seara, la Cinema Pro, DVD-ul ce contine cele mai importante realizari ale sale la echipa nationala.

„Acest proiect a inceput acum trei ani, cand mi-a venit ideea sa fac ceva care sa ramana, mai ales pentru cei tineri. N-am fost un jucator care a marcat foarte mult, ci un pasator foarte bun. Am avut calitatile mele, dar si norocul sa joc intr-o generatie foarte buna”, a declarat fostul fotbalist.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.