Ciprian Marica e in mare forma. A confirmat-o si in ultima etapa din Bundesliga, deschizand scorul in partida castigata de echipa sa, VfB Stuttgart, pe teren propriu, cu 3-1, in fata celor de la Wolfsburg.

La oaspeti, Sergiu Radu a jucat doar in ultima jumatate de ora a partidei, in timp ce Vlad Munteanu nu a fost folosit deloc de Felix Magath.

Cu Tararache titular, Duisburg a reusit surpriza etapei in Germania. A remizat, 0-0, la Munchen cu liderul Bayern.

Iulian Filipescu a luat si el parte la marele succes, intrand in repriza a doua, cand l-a inlocuit pe fostul campion mondial, brazilianul Roque Junior.

In liga secunda, Laurentiu Reghecampf a reusit un gol din penalty, dar Alemania Aachen nu a scos decat un 2-2 pe teren propriu cu St. Pauli. in prima divizie din Scotia, Marius Niculae a spart in sfarsit gheata cu o dubla, ajutand pe Inverness sa castige cu 2-0 partida impotriva celor de la Hibernian.

Un alt fost atacant al lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a marcat in Cipru pentru AEL Limassol, care a pierdut insa cu 1-2 la concitadina Apollon. Palida consolare pentru Mircea Lucescu si Razvan Rat, dupa ce au ratat primavara europeana. sahtior a castigat cu 3-0 prima mansa a “sferturilor” Cupei Ucrainei, Rat transformand un penalty.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.