Selectionata de rugby a Bucurestiului va intalni azi, de la ora 13, pe Stadionul Arcul de Triumf, puternica grupare franceza Montauban, intr-un meci contand pentru etapa a treia din grupele Challenge Cup. In ciuda faptului ca adversarii de azi au un lot pigmentat cu foarte multi stranieri, antrenorii Marin Mot si Mircea Paraschiv sunt convinsi ca rugbistii nostri vor incerca sa se autodepaseasca si sa obtina un un rezultat notabil.


Antrenorul selectionatei bucurestene, Marin Mot, sustine ca elevii sai pot opune o rezistenta serioasa gruparii franceze, chiar daca Montauban a venit in Romania cu o adevarata legiune straina, formata din jucatori adunati din toate colturile lumii, printre care se numara romanul Bogdan Balan, argentinianul Miguel Avramovici, scotianul Scott Murray, irlandezul Rowan Frost, galezul Matthew Clarkin si senegalezul Ibrahim Diarra. "Va fi un meci greu, dar vom juca de la egal la egal cu ei. Niciodata n-am inceput o partida cu gandul ca voi pierde. Vreau sa demonstram forma buna din partida cu Portugalia si nu-mi doresc decat ca baietii sa joace la adevarata lor valoare", a spus Mot.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.