Unirea Urziceni - Steaua 2-0

Au marcat: C. Petre '19, V. Negru '47

Unirea: Stelea - E. Nicu, D. Munteanu, Galamaz, Bordeanu - C. Petre ('67 Apostol), V. Negru, Ricardo, Cr. Constantin ('85 Bilasco) - Onofras ('52 Bogdan Mara), Danalache

Antrenor: Dan Petrescu

Steaua: Vatca - Golanski ('46 Surdu), Ninu, Baciu, P. Marin - Badoi, Croitoru, Bicfalvi, Cristocea ('56 V. Badea) - Iacob, Zaharia

Antrenor: Marius Lacatus

Formatia din Ghencea a aliniat o echipa de rezerve din care au facut parte Vatca, Ninu, Baciu, Bicfalvi, Badoi sau Zaharia. Rezultatul a fost o prima repriza in care ros-albastrii nu si-au creat nicio ocazie de gol. Unirea, cu o echipa aproape completa, a marcat la prima ocazie prin Ciprian Petre si a controlat autoritar jocul pana la pauza.

In debutul reprizei a doua, soarta calificarii a fost pecetluita prin cel de-al doilea gol al ialomitenilor reusit de Vali Negru. Ros-albastrii au inceput sa domine steril, fara orizont. Singura ocazie notabila a Stelei s-a petrecut in minutul 57 cand Zaharia nu a reusit sa-l invinga pe Stelea. cs-au mutumit sa contraatace periculos si au mai fost aproape de gol in cateva randuri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.