Gloria Buzau a invins ieri, pe teren propriu, formatia Poli Stiinta Timisoara, cu scorul de 5-3, la loviturile de departajare, in optimile de finala ale Cupei Romaniei, si s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa un meci dramatic, interzis cardiacilor. Golurile buzoienilor au fost marcate de Litu '90+1 si Bunica '107, din penalti, in timp ce pentru timisoreni a inscris Stelian Stancu '78 si '117.

Ultima gazda a competitiei paraseste a doua intrecere fotbalistica a tarii, acum singura tinta a formatiei de pe Bega fiind clasarea cat mai sus in Liga 1. Liderul CFR Cluj a invins cu 1-0 pe Jiul Petrosani, calificandu-se si ea in sferturile de finala. Unicul gol a purtat marca Didi, in minutul 6. Tot mai departe a mers si echipa Pandurii Targu Jiu, gorjenii eliminandu-i pe studentii clujeni, dupa un 2-0 sec. Cea mai usoara calificare in primele opt echipe ale Cupei Romaniei a obtinut-o Dacia Miovenicelevii lui Cartu invingand cu scor de neprezentare, 3-0, pe Ceahlaul Piatra Neamt.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.