O spune chiar fostul mare jucator si actual manager general al gruparii din Banie, care, plecand de la o stire aparuta in presa de ieri, a dezmintit, iata, ca ar fi demisionat de la Universitatea Craiova, din cauza neintelegerilor cu finantatorul Adrian Mititelu.
“Nu stiu de unde pana unde a aparut asta. Daca ar fi fost sa plec, l-as fi anuntat mai intai pe patron, nu as fi lasat sa afle din presa, nu am atata minte sa fac astfel de lucruri, mai ales ca intre mine si Adrian exista o relatie corecta”, a declarat in acest sens Balaci, hotarat sa-si continue munca alaturi de oltenii lui. “Voi pleca atunci cand intre mine si Mititelu nu va mai exista comunicare, cand nu ne vom mai afla pe aceeasi lungime de unda. Nu pot sa promit nimanui ca stau pe viata la Craiova, dar nici sa plec acum nu e cazul. Stati linistiti, sunt si voi ramane la Universitatea”, a intarit ieri “Minunea Blonda”, care pune astfel capat zvonului cum ca Mititelu i-ar fi cautat “nod in papura” managerului pentru al aduce in functia de presedinte pe Ov. Stanga, care ar fi conditionat, zice-se, revenirea in Banie de indepartarea lui Balaci.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.