O spune insusi amintitul cotidian englez, care, legat de calificarea tricolorilor la Euro 2008, a scris in editia de ieri ca atacantul nostru este capabil sa includa nationala Romaniei printre favoritele turneului din Austria si Elvetia.
“Piturca are nevoie de Mutu sa fie scos din necazuri si sa-l ajute sa indeplineasca obiectivele Romaniei, iar atacantul este in stare sa faca acest lucru”, subliniaza The Guardian. “Vara viitoare, Mutu va fi disperat sa demonstreze fanilor ca a ajuns la o anume maturitate si ca are cu adevarat abilitati fotbalistice, dar in special celor de la Chelsea, care nu au vazut niciodata ce avea el mai bun”, adauga aceeasi publicatie, care mai precizeaza ca tricolorii au 26 de puncte dupa zece meciuri, reusind cel mai mare punctaj in preliminarii (alaturi de Croatia) si ca “niciun fotbalist roman nu a contribuit mai mult la calificare ca Mutu. A marcat de sase ori pentru nationala si a fost deseori declarat cel mai bun jucator de pe teren in aceasta campanie. In plus, la Fiorentina, a marcat de 22 de ori in 44 de partide, reusind imposibila misiune de a-l face uitat pe Luca Toni, plecat la Bayern Munchen”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.