Cu doua etape inainte de finalul preliminariilor pentru Euro 2008, doar sase echipe, din 16 participante, si-au asigurat prezenta la turneul final: Austria, Elvetia (ambele in calitate de tari organizatoare), Germania, Romania, Cehia si Grecia.

Multe dintre cele 10 locuri ramase disponibile, poate chiar toate, se pot ocupa asta-seara, cand se joaca si cateva meciuri decisive.

GRUPA A: Polonia se poate califica daca va invinge Belgia pe teren propriu, in timp ce Serbia si Finlanda asteapta orice pas gresit al Portugaliei, care joaca acasa cu Armenia. Polonia mai are si o varianta de rezerva, in ultima etapa, la deplasarea din Serbia, insa este de asteptat ca diseara sa obtina calificarea alaturi de Portugalia.

GRUPA B: Situatie complicata pentru marile favorite Italia si Franta. Campioana mondiala are nevoie de un egal in Scotia pentru ca victoria din ultimul meci, acasa cu Feroe, sa o califice. Daca pierde la Glasgow, Italia iese din cursa, iar Scotia merge la CE. Franta, vicecampioana mondiala, sta astazi, dar se califica daca Scotia pierde. Daca Scotia face egal sau daca bate, Franta trebuie sa castige ultimul meci, din deplasare, cu Ucraina. Scotia se mai califica si cu un egal, cu conditia ca Franta sa nu castige in Ucraina.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.