Fotbalistii echipei UTA au refuzat sa efectueze antrenamentul de ieri, anuntindu-i pe oficialii clubului ca vor continua sa procedeze astfel pina vor primi explicatii concrete in legatura cu situatia clubului.
"Baietii m-au anuntat ca au decis de comun acord sa refuze sa se antreneze pina cind nu va veni cineva sa le explice ai cui sint si ce se doreste de la ei. Nu au cerut bani si nici salariile restante de doua luni, ci doar explicatii din partea sefilor vizavi de ce se intimpla cu UTA", a declarat "principalul" Marin Barbu. "Mi-au spus ca vor veni zilnic la stadion, dar timp de doua ore vor sta fara sa se antreneze. Am incercat sa le explic ca nu este bine pentru ei, ca nu procedeaza corect si ca vor avea de pierdut daca nu revin asupra deciziei, dar nu am reusit sa-i conving", declara Barbu. Nu este prima oara cind jucatorii de la UTA protesteaza la adresa conducerii clubului. Acestia au refuzat joia trecuta sa intre in cantonament, in vederea partidei cu Unirea Urziceni, din etapa a 15-a, in semn de protest pentru neplata salariilor pe luna septembrie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.