Conducerea FR Handbal anunta cu foarte mare durere in suflet trecerea in nefiinta, dupa o lunga suferinta, a celui care a fost Mihai Stark. Nascut pe data de 29 august 1952 in comuna Cherelus din judetul Arad, Mihai Stark a fost profesor de educatie fizica cu specializare handbal si a antrenat doua grupari de calibru, CSS 3 Steaua si Dinamo.

In perioada 1990-1996 a activat ca antrenor federal, iar in urmatorii trei ani a ocupat postul de secretar general al FRH, pentru ca, in ultima perioada a vietii, sa fie consilier pe probleme internationale in cadrul forului de specialitate, avand o contributie importanta in obtinerea organizarii de catre Romania a Europenelor din 2000. O boala necrutatoare i-a stopat, insa, cariera profesionala si, dupa trei ani de grea suferinta, inima lui a cedat, ieri dimineata, la numai 52 de ani.

Inmormantarea va avea loc maine, la cimitirul din comuna Corbeanca, de la ora 13. FRH anunta cu acest prilej ca inaintea meciurilor programate sambata in toate intrecerile nationale se va pastra un moment de reculegere, iar jucatorii vor arbora o banderola neagra pe tricouri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.