La Dinamo este liniste inainte de partida cu Universitatea Craiova. Se pare ca petrecerea organizata la restaurantul lui Vasile Turcu, joi seara, cu ocazia sarbatoririi zilei de nastere a Ralucai Zenga, a produs impacarea dintre actionari si antrenorul cainilor.

“Cristi este un ultras! Eu nu vorbesc cu el imediat dupa meci, in cazul in care rezultatul nu este unul favorabil noua. Este bine sa las sa treaca ceva timp dupa terminarea meciului”, a marturisit Walter Zenga, ieri, la conferinta de presa.

Antrenorul italian a mai spus ca rezultatele mai slabe ale echipei in ultimele doua partide se datoreaza si numarului jucatorilor indisponibili:

“In pauzele competitionale, mi-au lipsit jucatorii care au fost selectionati la nationala. Am avut apoi jucatori accidentati. Am jucat si din trei in trei zile, practic nu am avut deloc timp la dispozitie sa pregatesc echipa. E adevarat ca in turul sezonului trecut s-au castigat 13 meciuri consecutive, insa poate sa imi spuna cineva ca nu putem bate acest record in retur?”


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.