Ilie Nastase, un fost membru al Consiliului de Administratie de la AFC Steaua, a declarat, joi seara, la Sport.ro, ca nu va mai calca in Ghencea cat timp va fi patron Gigi Becali, deoarece acesta i-a injurat intreaga familie.

“Eu cu dansul am avut o problema: m-a injurat pe mine, pe copii si pe nevasta si atunci am decis sa-l pedepsesc. Cand il prind, probabil ca o sa ii tai limba. Eu sunt al doilea fan al Stelei dupa Lacatus. Eu cu domnul Becali nu ma mai impac niciodata. Domnul Argaseala e singurul de acolo cu care nu m-am certat” , a declarat Ilie Nastase.

Fostul mare tenisman a mai spus ca i-a placut jocul echipei sale de suflet din partida cu Otelul Galati: “A fost o schimbare si in randul publicului. Cred ca Lacatus este un foarte bun mobilizator, un baiat cu suflet. Jucatorii nu au cum sa nu-l urmeze. El trebuie doar sa faca niste modificari. Nu cred ca se pune problema sa schimbe toata echipa”.

Amalia, sotia actualului presedinte al Federatiei Romane de Tenis, sustine ca Ilie Nastase a fost injurat la telefon de Gigi Becali, in urma cu o luna, cand cei doi se aflau la Paris, deoarece acesta l-a aparat pe Gica Hagi. Pe viitor, sotia fostului mare tenisman vrea ca aceste polemici sa fie cat mai departe de familia ei.

“Nu vreau sa creez un alt scandal cu Gigi Becali. Nu m-a injurat pe mine. L-a injurat pe Ilie Nastase cand eram impreuna la Paris. Se intampla in urma cu o luna, cand Ilie l-a aparat pe Gica Hagi dupa ce acesta a fost demis de la Steaua”, ne-a declarat doamna Nastase. La randul sau, Gigi Becali s-a limitat sa declare: “Nu ma intereseaza ce zice Ilie Nastase, n-am ce sa vorbesc despre Ilie Nastase”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.