Cu Marius Lacatus pe banca tehnica, ros-albastii au facut spectacol pentru prima oara in acest sezon

Steaua a invins cu scorul de 3-1 pe Otelul Galati in etapa a 13-a a Ligii I.

Vicecampioana a avut o alta fata cu Marius Lacatus pe banca. La fel au aratat si tribunele unde au venit aproximativ 20.000 de spectatori pentru a saluta revenirea Fiarei in Ghencea.

„50 de trofee castigate... Cu Laca aproape jumatate" sau "Prezenti doar pentru Laca si culori, nu pentru mercenari si creditori" au fost doua dintre mesajele suporterilor stelisti. Pe teren jucatorii gazda nu au avut nicio problema in prima repriza.

Dica a inscris primul gol dupa 89 de zile si deschis repede scorul profitand de apatia si lipsa de reactie a adversarilor. Jumatate de ora mai tarziu, Dorin Semeghin a inscris hilar in propria poarta si a dublat avantajul ros-albastrilor.

Eurogol, marca Szekely

Dupa pauza galatenii au prins curaj si beneficiind de relaxarea Stelei au redus din handicap printr-un sut senzational de la 32 de metri al lui Janos Szekely. Golul i-a ambitionat pe stelisti care s-au napustit spre poarte marocanului Kouha, iar fundasii galateni au fost nevoiti sa respinga de doua ori din fata portii goale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.