Gigi Becali a parasit Adunarea Generala a LPF injurandu-l pe Dumitru Dragomir, iar Copos a plecat si el nemultumit de decizia majoritatii
Drepturile tv au devenit din nou motiv de disputa in Liga I. Dupa ce, acum doi ani, Steaua, Rapid si Dinamo au dorit sa-si vanda separat meciurile de pe teren propriu, ieri, la discutarea viitorului contract de cedare a drepturilor, in Adunarea Generala a LPF, a iesit un nou scandal. "Separatistii" de atunci sustin ca le-au trecut gandurile de independenta din acest punct de vedere, insa Gigi Becali si George Copos au parasit sala inainte de incheierea sedintei, cu patronul stelist injurand in gura mare si refuzand sa dea declaratii presei. Discutiile nu s-au finalizat, dar ideea de baza e ca sefii cluburilor vizeaza o dublare a castigurilor din drepturile tv, de la aproximativ 10 milioane de euro in acest sezon la 20 anul viitor.

"Nu a fost vorba sa vanda separat drepturile, e o chestiune de principii. El (n.r. - Gigi Becali) a zis sa nu se dea garantia si sa se dea un caiet de sarcini international, iar noi apoi i-am spus ca fara garantie nu se mai face nimic de acum inainte. Cine nu depune banii, nu poate sa castige drepturile, iar lui nu i-a convenint. E o problema de fond, el nu dorea o licitatie cu garantie, iar noi doream cu garantie", a explicat Dumitru Dragomir, seful LPF. Mitica a precizat ca injuraturile care s-au auzit din sala de sedinta pe durata sederii lui Becali i-au fost adresate lui. "Copos nu era suparat, domnul Becali nu a inteles despre ce era vorba si a parasit sala in stilul caracteristic. Lui nu poate sa-i explice nimeni nimic, pentru ca el e atoatestiutor. Se pricepe la toate, asa ca o sa-l lasam sa faca ce vrea, dar nu se poate sa aiba vocabularul pe care l-a avut cand a iesit din sala. Mie mi-a adresat vorbele jignitoare, pentru ca i-am spus sa fie ascultati toti membrii Adunarii Generale. Nu e scandal intre Becali si Dragomir in opinia mea, dar eu cat sunt aici nu ma las calcat in picioare de nimeni. Becali ma injura pe mine si eu pe el", a completat Dragomir.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.