Echipa patronata de Gigi Becali va intalni in optimile de finala ale competitiei KO formatia care i-a administrat singura infrangere interna din aceasta stagiune.

Unirea Urziceni si Steaua se vor afla fata in fata pentru a doua oara in sezonul de toamna, prima lor confruntare consumandu-se in runda a sasea a Ligii 1, cand ialomitenii s-au impus, pe teren propriu, cu 1-0. Presedintele ialomitenilor, Mihai Stoica, va avea astfel ocazia sa le mai dea o palma morala finantatorului Stelei, Gigi Becali, si presedintelui “ros-albastrilor”, Valeriu Argaseala, care l-au aruncat afara din Ghencea ca pe o masea stricata.

PREFATA.

Antrenorul ialomitenilor, Dan Petrescu, nu a pomenit insa nici un cuvant despre rivalitatea existenta intre con­ducatorii celor doua echipe: “Daca vrei sa castigi Cupa, trebuie sa bati echipele mari. Meciul cu Steaua va fi greu, dar nu imposibil de castigat. Un lucru e clar: jucatorii lor de rezer­va sunt mai buni decat ai nostri, Steaua are un lot extraordinar si este favorita”. De partea cealalta, presedintele gruparii din Ghencea, Valeriu Argaseala, considera ca echipa sa nu a avut noroc, dar nici nesansa la aceasta tragere. “Daca picam cu Sanatatea Cluj, am fi putut spune ca am avut noroc. A fost o tragere normala, pentru ca vom intalni o echipa din Liga 1. Asa este, am pierdut in campionat in fata Unirii, dar o echipa precum Steaua, care joaca pe trei planuri, nu poate spune ca este greu, fiindca noi ne propunem mereu sa castigam tot”, a spus Argaseala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.