Atacantul Adrian Mutu a declarat ca nu prea stie cum sa se bucure, dupa ce prima reprezentativa a reusit calificarea la turneul final al Campionatului European din 2008, din Elvetia si Austria.
"Pana acum oalele s-au spart in capul meu si al lui Chivu. A fost greu in acesti ani. Cand am fost frustrati, am pierdut la mustata. Acum nu prea stiu cum sa ma bucur. Mi-ar fi placut sa fiu cu baietii in Luxemburg. Aici in Italia nu am atmosfera necesara sa ma exteriorizez. Pentru mine e o satisfactie deosebita, o multumire sufleteasca. E una din marile realizari, insa nu cea mai mare. Cea mai mare va fi daca obtinem ceva important la Campionatul European", a spus decarul echipei nationale. Atacantul Fiorentinei a mai completat ca spera ca echipa condusa de el si de Chivu din teren sa depaseasca performantele de pana acum ale Romaniei la campionatele europene. Cu toate ca sunt calificati la turneul final, elevii lui Piturca au declarat la unison ca nu vor merge in Bulgaria in vacanta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.