Mutu zice ca in FRF sunt oameni care ii injura la infrangere si ii lauda la succes

“Briliantul” a explicat la emisiunea Fanatik Show cum tricolorii s-au distrat in vestiar dupa meci pe seama celor care-i injura la infrangeri si le ridica statui dupa victorii.

Fara discutie ca victoria obtinuta in dauna Olandei este cea mai importanta realizare a mandatului Piturca. Mai ales ca Romania nu obtinuse niciodata un succes in partidele cu selectionata ba-tava, si mai ales ca succesul deschide practic larg portile spre o calificare la un turneu final indelung asteptat.

“Am fost cea mai criticata generatie din toate timpurile. Pe noi ne-au durut nereusitele noastre, dar unele critici ne-au ranit. Cu toate acestea, avem caractere puternice, dar nu e suficient, pentru ca suntem si noi oameni”, a spus Mutu. Tot el a explicat cum, dupa meci, tricolorii s-au amuzat la vestiar pe seama faptului ca persoanele care i-au injurat la insuccese, acum le sar de gat si-i saruta ca pe niste idoli.

“La victorie se umple din nou caruta, la infrangere sunt aceiasi oameni care ne stau alaturi. Ciudat e ca apar unii care inainte ne critica, dar dupa aceea ne lauda. Pe noi ne amuza”, a explicat Mutu.

Real Madrid i-a pregatit un salariu anual de 5 milioane de euro

Goal.com a notat ieri ca Adrian Mutu a ajuns in centrul atentiei marilor cluburi europene datorita evolutiilor sale de la echipa sa de club, Fiorentina. Multe echipe din Europa sunt pe urmele romanului, printre acestea numarindu-se Manchester City, Lyon, Dinamo Kiev si campioana Europei, AC Milan.

Oficialii “violetilor” ar putea fi tentati de megaoferta inaintata de Real Madrid, care, conform presei din Spania, se ridica la 20 de milioane de euro, atacantul nostru urmand sa primeasca, dupa cum a scris site-ul fiorentina.it un salariu de 5 milioane de euro, adica triplu decat incaseaza acum la Florenta.

“Nu plec de la Fiorentina”, i-a anuntat, de la Bucuresti, Adi pe “galactici”. Decarul nationalei, suspendat din cauza cumulului de cartonase galbene pentru meciul “tricolorilor” din Luxemburg, a plecat, ieri, spre Italia, pentru a se alatura formatiei sale de club.

Ei sunt, Mutule?

1. Mircea Sandu - presedinte FRF

2. Mitica Dragomir - prim-vice presedinte FRF

3. Bella Kassai - secretar gene-ral FRF

4. Vali Alexandru - secretar gene-ral LPF

5. Patritiu Abrudan - viceprese-dinte FRF

6. Ionut Lupescu - director executiv FRF

7. Florin Prunea - director relatii internationale

8. Didi Prodan - director sportiv la lotul national


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.