Conducerea clubului Galatasaray negociaza cu jucatorii Shabani Nonda (AS Monaco), Ze Roberto, Sammy Kuffour (ambii Bayern Munchen), Boudewijn Zenden (Middlesbrough) pe care intentioneaza sa ii achizitioneze in aceasta vara, a anuntat cotidianul Star. "In plus, conducerea clubului urmareste si evolutiile unor jucatori de viitor, precum Ribery", scrie Star.

Potrivit cotidianului Aksam, contractele a 15 jucatori ai echipei Galatasaray vor expira la finalul acestui sezon. Tehnicianul Gheorghe Hagi urmeaza sa intocmeasca un raport in functie de care conducerea clubului sa decida caror jucatori le va propune prelungirea contractului. "Hagi vrea in special ca in echipa sa ramana Arda, Cafercan, Ozgur Can, Mulayim si Ferhat Oztorun", noteaza Aksam. Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, pentru cotidianul Turkiye, ca in echipa de tineret a clubului din Istanbul sunt jucatori care in viitor ar putea valora 50 de milioane de dolari.

"In formatia de tineret sunt in prezent sapte sau opt jucatori care ar putea juca in prima echipa a clubului. Conducerea clubului trebuie sa profite de aceasta situatie. Daca jucatorilor li se va acorda atentia cuvenita si se va actiona cu profesionalism, fiecare dintre ei va fi vandut cu 50 de milioane de dolari. Nu este un vis. Este nevoie, insa, de o conducere a clubului hotarata. Eu nu am mai vazut atat de multi jucatori talentati intr-o echipa", a precizat Hagi.

Gheorghe Hagi crede ca, dupa patru ani, Galatasaray va ramane cu datorii foarte mici daca va sti sa profite de valoarea jucatorilor tineri pe care ii are. "Cand am semnat pentru prima data cu Galatasaray, am cerut o prima suplimentara deoarece eram convins ca vom castiga Cupa UEFA. Atunci au ras de mine. Ei bine, acum eu cred ca datoriile vor fi reduse simtitor", a adaugat Hagi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.