Procurorii l-au audiat ieri si pe fostul manager de la Steaua, in timp ce Gigi Becali continua sa-i sfideze.
Defilarea conducatorilor de cluburi a continuat vineri cu episodul MM Stoica, dupa ce Gigi Becali, George Copos si Cristi Borcea au deschis cararea catre principala institutie anticoruptie din Romania. Cu citeva luni inainte, mai batusera pe la usa DNA Adrian Porumboiu, Constantin Iacov si Jean Padureanu. Totul a pornit de la obiceiul lui Gigi Becali de a promite si, zic tot mai multi, de a da bani la adversarii adversarilor in folosul propriei echipe.

Fost manager general la Steaua in vremea cind Gigi Becali alerga cu sacosa cu bani dupa jucatorii Bistritei si dansa cu fularul dinamovist si primele in portbagaj la meciul cu CFR Cluj, Mihai Stoica s-a prezentat vineri dimineata la DNA, refuzind sa faca orice fel de declaratie. La iesire, a fost la fel de ygircit cu cuvintele: "Nu s-a intamplat nimic, nu este nimic spectaculos. Daca procurorii vor sa spuna ceva, este ok. Nu vreau sa va spun despre ce e vorba”, a spus Stoica la iesirea din cladirea DNA, dupa aproape patru ore. Intrebat de ziaristi daca a venit in calitate de martor intr-un dosar, MM Stoica a spus: “Daca ma vedeati cu avocat, poate ma incriminam”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.