Ruud Gullit, Frank Rijkaard si Marco van Basten, tripleta olandeza a Milanului din anii ‘80-’90, va veni in orasul Cluj-Napoca, pe 11 octombrie, pentru un meci caritabil impotriva nationalei lui Hagi si Popescu. intalnirea va consemna si retragerea din activitate a lui Ioan Ovidiu Sabau.

“Am adus evenimentul la Cluj pentru ca am vazut cat de mult s-a investit aici. De asemenea, exista preocuparea de a deveni cel mai important club din provincie. Am primit sprijin total din partea clubului CFR. Acesta va fi si meciul de retragerea a lui Nelutu, care este cel mai important produs al fotbalului clujean. Am vrut noi sa-i facem un meci de retragere, pentru ca a fost un jucator important pentru echipa nationala”, a declarat Gica Popescu, intr-o conferinta de presa.

La spectacolul “Seara Campionilor - Stele in iarba”, vor mai veni fotbalisti precum Ronald Koeman, fratii De Boer si Paul Bosvelt. Banii castigati din organizarea evenimentului vor fi donati unor copii saraci.

Organizatorii competitiei au anuntat ca incearca sa-i puna la dispozitie un avion particular antrenorului actual al Olandei, Marco van Basten, ca sa poata veni direct de la Constanta, acolo unde dupa doua zile va avea loc meciul Romania-Olanda, pentru preliminariile CE 2008.

Totodata, selectionerul tarii Lalelelor este dorit la Chelsea. Fostul golgeter al lui AC Milan a vazut, duminica, alaturi de Roman Abramovici si unul dintre directorii gruparii din Londra, partida din campionat Manchester-Chelsea (2-0). “in contractul meu scrie ca daca nu voi califica echipa la CE din 2008, voi fi demis”, a raspuns van Basten zvonurilor care il vad ca sigur la Chelsea din iarna.

Antrenorul Olandei a anuntat lotul provizoriu pentru partida cu Romania, care va avea loc pe data de 13 octombrie la Constanta. in lotul portocalei mecanice nu sunt modificari mari, fata de meciul cu Bulgaria.

Cele mai importante absente sunt: Landzaat si Afellay, accidentati, si Robbie van Persie si Sneijder, suspendati. Lotul romanilor va fi anuntat de selectionerul Piturca in cursul saptamanii viitoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.