Gigi Becali si Iuliu Muresan au recunoscut ca telefoanele le sint ascultate. Mitica Dragomir ii avertizase asupra interceptarilor, insa nici o ancheta nu a avut rezultate.
Uriasa ancheta care a zguduit fotbalul italian a pornit de la interceptarea unor convorbiri telefonice ale unor conducatori de cluburi. Modelul a fost copiat si in Romania la nivel declarativ, Mircea Sandu si Mitica Dragomir avertizindu-si electoratul in repetate rinduri ca telefoanele le sint ascultate. Pina ieri-seara, dupa ce ancheta referitoare la transferuri si investigatiile cu privire la datoriile istorice pasate pe societati nefunctionale au fost ingropate in cele mai ascunse sertare de la DNA, nici un conducator de club nu a avut insa de suferit din aceasta privinta.

Gigi Becali a declarat, la iesirea de la DNA, ca „m-au anuntat ca mi-au fost ascultate telefoanele, ca asa e procedura. Urmeaza sa ma cheme intr-o alta zi, sa imi prezinte caseta cu inregistrarile si sa imi ia o declaratie“. Finantatorul Stelei fusese chemat la audieri pentru cercetari preliminarii intr-un dosar referitor la „coruptia in fotbal“, ulterior afirmind ca este vorba de cazul in care a alergat jucatorii de la Bistrita promitindu-le bani pentru a bate Rapidul. Reamintim ca, la acel moment, Steaua si Rapid se luptau pentru titlul de campioana, iar Gloria Bistrita urma sa joace un meci foarte important in Giulesti. Becali s-a dus la hotelul unde erau cazati bistritenii si le-ar fi propus acestora o prima de 10.000 de euro pentru fiecare fotbalist, in cazul unei victorii, si 5.000 de euro daca partida se termina la egalitate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.