Prima adversara a Stelei in grupa H a Ligii Campionilor, Slavia Praga, a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Banik Ostrava, intr-un meci disputat simbata in etapa a sasea din campionatul Cehiei.
Slavia este lider in clasament, cu 16 puncte, urmata de Ostrava, cu 14 puncte si Sparta cu 13 puncte, campioana avind insa un meci mai putin disputat. Aceasta a fost ultima partida pentru echipa lui Karel Jarolim inainte de intilnirea cu Steaua, programata miercuri seara (Ora 21.45aPRO TV). Slavia a jucat in formula: Vaniak - Drizdal, Brabec, Suchy, Hubacek - Belaid, Volesak (`69 Ivana), Kalivoda, Pudil (`75 Jablonsky)- Gaucho, Vlcek. In schimb, Arsenal Londra, pe care "ros-albastrii" o vor intilni in etapa a treia din Champions League (2 octombrie, in Ghencea), a zburdat pe "White Harte Lane". "Tunarii" au devenit lideri in "Premier League", dupa ce au cistigat derby-ul londonez, cu Tottenham, scor 3-1. Pentru echipa lui Wenger au marcat Adebayor (`65 si `90) si Fabregas (`80), in timp ce reusita gazdelor a fost semnata de Bale (`15). Pentru Arsenal au evoluat jucatorii: Almunia - Sagna, Gilberto, Toure, Clichy - Hleb (`90 Song), Flamini, Fabregas, Diaby (`56 Rosicky) - Adebayor, Van Persie (`86 Denilson). Arsenal are 13 puncte din cinci meciuri, londonezii fiind urmati in clasament de FC Liverpool si Manchester United, ambele cu cite 11 puncte. Cealalta adversara a Stelei, FC Sevilla, urma sa joace, aseara, cu echipa romanului Laurentiu Rosu, Recreativo Huelva.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.