Cei peste 600 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, vor fi ajutati si de echipaje ale politiei, dar si de agenti comunitari.

O alta masura de siguranta pe care o propune Jandarmeria din Capitala, este aceea ca suporterii rapidisti, care au la dispozitie 1.400 de bilete, vor intra in stadion separat de restul spectatorilor. Suporterii rapdisti vor sta la peluza a II-a, intr-un perimetru amenajat, pentru a se evita orice fel de incidente intre fanii celor doua echipe, informeaza NewsIn.

De la ora 14:00 va fi interzisa comercializarea bauturilor alcoolice in zona complexului Steaua, iar accesul in incinta stadionului va fi permis incepand cu ora 17:30.

Spectatorii nu vor avea voie sa intre pe stadion cu obiecte care pot fi folosite la actiuni violente, iar in timpul partidei nu le va fi permisa afisarea de inscriptii care instiga la violenta, care au caracter rasial sau discriminatoriu.

Derby-ul Steaua-Rapid, din etapa a 7-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:30, si va fi transmis de Kanal D.