Cristi Chivu a intrat in topul salariilor fotbalistilor din Serie A, cu 3,5 milioane de euro pe sezon, fiind... cel mai prost platit din cea mai scumpa echipa de Serie A. In acest timp, Adrian Mutu primeste la Fiorentina doar 1,5 milioane de euro.
Fundasul lui Internazionale Milano, Cristian Chivu, face parte dintre jucatorii cu cele mai mari salarii din campionatul Italiei, informeaza cotidianul Gazzetta dello Sport, care l-a inclus in cea mai scumpa echipa din Serie A. Conforma sursei citate, capitanul echipei nationale ar incasa un salariu anual de 3,5 milioane de euro, find jucatorul cel mai slab platit din cea mai scumpa echipa din Serie A. Conform aceleiasi surse, Chivu este jucatorul cu cel mai mare salariu dintre fotbalistii transferati in acest sezon in Serie A, fiind urmat Emerson (AC Milan) cu 3,2 milioane de euro, David Suazo (Inter Milano) cu 3 milioane de euro, Tiago (Juventus Torino) cu 2,6 milioane de euro si Pato (AC Milan) cu 2 milioane de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.