Walter Zenga a declarat, ieri, la prezentarea oficiala ca are planuri mari cu Dinamo. Fostul mare portar este de parere ca atunci cand antrenezi jucatori precum Lobont, Cristea, Danciulescu sau Niculescu, echipa poate iesi oricand din criza.

Zenga a inceput munca la noua sa echipa. Ambitios si optimist asa cum ne-a obisnuit de pe vremea cand antrena la FC National si Steaua, Walter Zenga promite ca va duce formatia din soseaua stefan cel Mare in Liga Campionilor in sezonul viitor:

"Vreau sa fac ceva important. Vreau sa formam o echipa si o sa luptam sa o ducem pe Dinamo acolo unde ii este locul. Am facut un antrenament astazi cu baietii (nr. ieri) si mi s-au parut cam suparati. Este normal acest lucru, insa avem 10 zile la dispozitie sa ne cunoastem si sa punem lucrurile la punct. Avem jucatori de mare valoare, cum sunt Lobont, Niculescu, Danciulescu sau Cristea".

Despre faptul ca a antrenat la rivala de moarte a lui Dinamo, Zenga a dezvaluit ca nu il mai intereseaza ce a fost in urma. "Eu vreau doar sa-mi fac treaba la Dinamo. Nu am de gand sa-mi iau nici o revansa. Oamenii care gandesc asa sunt rautaciosi. Eu nu sunt un astfel de om", a marturisit Walter Zenga, care consi-dera ca suporterii nu ii vor purta pica pentru ca a antrenat Steaua.

Revenit in Romania dupa o pauza de doi ani, in care a antrenat prin Turcia, Serbia si Arabia Saudita, Globetrotterul Zenga este de parere ca Liga I a devenit mult mai pu-ternica: "Campionatul romanesc este mult mai puternic decat pe vremea cand antrenam eu Steaua. Acum nu mai exista echipe mici. Vedeti ce face Urziceni sau Vaslui".

Directorul general Cristi Borcea a declarat ca Zenga este antrenorul de care Dinamo are nevoie in acest moment. "Walter Zenga e antrenorul pe care ni l-am dorit. Noi am tratat cu el de trei zile, inca de cand se afla in Romania. Ma bucur ca am inchis discutiile la patru dimineata si el si-a dat acceptul pentru a prelua pe Dinamo", a spus Borcea.

Gabriel Bostina a semnat cu Dinamo

Mijlocasul Gabriel Bostina a dat, oficial, Steaua pe Dinamo. Fostul jucator al echipei din Ghencea a semnat ieri un contract cu gruparea pregatita de Zenga, cel care i-a fost antrenor si la echipa "ros-albastra". Mutarea a fost confirmata de impresarul jucatorului, Dumitru Tudor, care insa s-a ferit sa dezvaluie detaliile transferului. Bostina va avea un salariu de 140.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.