Dupa o campanie spectaculoasa de achizitii in aceasta iarna, Contra, Caramarin, Moldovan ori Ovidiu Petre sosind pe malurile Begai, Poli Timisoara vrea sa fie in prim-plan si din punct de vedere al organizarii si conditiilor.

Multumiti si de prestatia echipei din primele doua etape de campionat, incununate de doua victorii ce au scos pe Poli din zona nisipurilor miscatoare, conducatorii timisoreni s-au aratat dispusi sa ofere conditii optime. Astfel, acestia s-au aratat dispusi sa investeasca in refacerea gazonului de pe "Dan Paltinisanu" si in acelasi timp sa construiasca alte trei terenuri de antrenament, dintre care unul sa fie sintetic.

Investitia totala s-ar ridica la peste 200.000 de euro, iar aceasta este considerata acum chiar o necesitate pentru timisoreni. "Trebuie sa ne refacem terenul central si sa construim alte terenuri de antrenament, dintre care unul sintetic care sa ne permita sa ne pregatim si iarna", a confirmat Anton Dobos.

In legatura cu terenul de pe "Dan Paltinisanu", timisorenii au doua variante. Fie o regenerare a gazonului ce ar dura aproximativ doua luni si s-ar putea face in pauza competitionala din aceasta vara, fie sa incerce o schimbare completa a covorului de iarba, care ar necesita insa o lucrare mai complexa ce s-ar intinde pe mai mult de sase luni. Conducerea timisorenilor ar opta insa in momentul de fata pentru prima varianta, dorind ca la inceputul sezonului viitor, echipa sa poata juca pe arena ce poate aduce in tribune 40.000 de persoane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.