Presedintele Ligii Profesioniste de Disciplina, Dumitru Dragomir, si administratorul delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu, s-au impacat, miercuri, in fata Comisiei de Disciplina a FRF care trebuia sa-i judece pentru jignirile pe care si le-au adus reciproc in presa. Inaintea intrarii la sedinta Comisiei de Disciplina, Dumitru Dragomir era amuzat de faptul ca urmeaza sa fie audiat de Comisie, spunand ca el nu poate fi judecat potrivit regulamentelor.

"Ma astept la o panarama ce nu s-a pomenit. Vin pentru prima data sa vad cum ma judeca pe mine un vicepresedinte de Liga. Sa vedem dupa care regulament ma judeca. Eu daca nu respect deciziile ce se intampla? Vreau sa intreb asta, pentru ca eu vin foarte bine documentat. Pentru mine si pentru Mircea Sandu nu exista lege. Eu sunt in afara legii fotbalului. Daca nu platesc amenda sau nu ma supun deciziei nu mi se intampla nimic. Pe cluburi nu le programeaza in campionat, dar pe mine? Eventual nu ma programeaza sa joc", a spus Dragomir.

Cornel Dinu a declarat ca nu a intentionat sa il jigneasca pe presedintele LPF. "Nu a fost vorba nici de cearta, nici de impacare, doar de niste exagerari. Eu am prezentat in fata comisiei pozitia mea, ca nu am vrut sa jignesc sau sa atac vreo persoana. Eu doar am contestat o masura care se preconiza privind respectarea drepturilor de imagine a cluburilor.

Domnul Dragomir a afirmat ca nu ar fi declarat ceea ce ar fi spus si nu are sens sa pastram o asa tensiune cand exista atata rau in societatea romaneasca", a spus Dinu. Referitor la scuzele pe care i le-a adresat lui Dumitru Dragomir, Dinu a afirmat: "Ne-am scuzat reciproc".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.