La antrenamentul de marti al echipei Sporting Lisabona, antrenorul Jose Peseiro a fost nevoit sa intervina in timpul unei dispute intre Marius Niculae si coechipierul sau Fabio Rochemback.

Ziarul portughez "Record" informeaza ca incidentul a fost declansat de fotbalistul brazilian, care a avut intrari dure asupra lui "Sageata" in timpul unui joc pe teren redus intre doua echipe formate din cate patru jucatori: Nelson, Mario Sergio, Carlos Martins si Niculae pe de o parte, Tiago, Paito, Rochemback si Tello pe de alta parte.

"Totul a inceput cand brazilianul, incercand sa protejeze mingea si avandu-l pe roman in spate, l-a lovit cu mana in figura pe Niculae. 'Jocul>> a continuat si, dupa putin, Rochemback a fost din nou protagonistul unei intrari dure, lovindu-l la coasta pe roman, care a cazut. Niculae a raspuns, incercand sa intre dur la Rochemback, dar acesta a evitat contactul. In acel moment, Peseiro a intervenit si a decis sa puna capat meciului si sa aiba o discutie cu Rochemback. Dupa antrenament, Rochemback si Niculae si-au vorbit din nou, iar romanul avea 'semnele>> disputei", a scris "Record".
In ultimii doi ani, "Sageata" a frecat mai mult tusa la Lisabona, din cauza unor grave accidentari.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.