Sport 30 August 2007 01:03
Otelul si CFR lupta azi cu Lokomotiv Sofia, respectiv Anorthosis, pentru a intra in turul 1 al Cupei UEFA.

Formatiile pornesc cu handicap dupa tur. Galatenii vin dupa 1-3 in Bulgaria, iar ardelenii sunt nevoiti sa revina de la 1-3 dupa partida de la Cluj. Otelul joaca de la ora 17.00, la Sport.ro. Clujenii sunt "live" pe Antena 1 de la ora 20.00.

"E extrem de greu sa intoarcem rezultatul si sa ne calificam, dar nu imposibil. Vrem sa facem istorie", a spus Marius Stan, directorul general al Otelului. Tehnicianul Grigoras e optimist si crede ca echipa sa poate realiza cea mai mare performanta a clubului prin calificarea in turul 1 al Cupei UEFA: "Suntem pregatiti si vom ataca din primul minut. Suntem o echipa ofensiva si trebuie sa marcam cate goluri avem nevoie pentru a merge mai departe".

Si jucatorii galateni isi pun mari sperante in meciul de azi: "Putem sa intoarcem rezultatul. Avem forta sa revenim, desi suntem constienti ca nu ne va fi usor", a punctat atacantul Emil Jula.
Meci la fel de greu vor avea si clujenii impotriva cipriotilor de la Anorthosis. Dupa 1-3 in Gruia, oficialii ardeleni spun ca echipa are doar 1 la suta sanse sa se califice.

"Chiar daca avem sanse mici, trebuie sa invingem, macar sa aducem puncte pentru coeficient si sa dovedim ca infrangerea de acasa nu a fost decat un accident", a spus presedintele Muresan. "Cred ca putem mai mult decat am aratat in tur si chiar ma gandesc ca e foarte posibil sa batem cu 3-0. La urma urmei, daca ei ne-au dat trei goluri, noi de ce n-am putea?", a comentat Trica, autorul unicului gol marcat de CFR in tur.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.