Sport 22 August 2007 02:35
Cristi Chivu traverseaza o perioada de acomodare la Milano, dupa transferul de la AS Roma la Internazionale.
Pentru ca este foarte ocupat, capitanul "tricolorilor" nu a reusit inca sa-si achizitioneze o casa si sta la hotel, unde este vizitat din cand in cand de iubita sa, Adelina Elisei, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3. "Am schimbat orasul, colegii, obiectivele. Totusi, nu-mi va fi greu sa ma obisnuiesc la Milano. Trebuie sa-mi gasesc si eu o casa, pentru ca stau la hotel", s-a confesat Chivu.

Despre meciul cu Turcia, programat in aceasta seara, fundasul a declarat: "Turcia este o echipa puternica, cu un antrenor foarte bun. Speram sa repetam evolutia buna din ultimele luni". Cristi Chivu a facut apel la suporterii nationalei, sa sustina neconditionat echipa si a precizat ca atat el cat si restul coechipierilor isi doresc sa joace cu prima reprezentativa in cat mai multe orase din tara: "Noi vrem sa mergem peste tot, ne mutam dintr-un loc in altul daca ne permit conditiile".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.