Desemnat, din punct de vedere statistic, drept unul dintre cei mai buni antrenori ai Galatei, Gica Hagi spune: "Eu am crezut ca voi reusi acest lucru din prima zi. Am format o echipa care vorbeste putin, dar face mult. Toata lumea ne invidiaza. Am ajuns la o forma foarte buna si avem caracter", a mai declarat tehnicianul roman, intr-un interviu acordat suplimentului cotidianului "Milliyet".

Despre Fenerbahce. "Nu vreau sa stric motivatia jucatorilor gandindu-ma la Fener. Tocmai am intrat pe calea cea mai buna. Ne indreptam spre un final de campionat foarte interesant. Sfarsitul este imprevizibil. Cine va juca mai bine va castiga titlul. Mai sunt 27 de puncte in joc, iar pana la meciul cu ei mai trebuie sa castigam 21 de puncte. Am format o echipa buna. in loc sa ii invidiem noi pe altii, am inceput sa fim invidiati".

Despre el insusi. "Mi-am vazut mereu de treaba mea. Nu am deranjat pe nimeni. Sunt respectuos cu cei din jurul meu datorita educatiei pe care am primit-o, dar astept de la ei acelasi lucru. Mi-am facut un renume. Am muncit mult pentru asta si consider ca il merit. Poate ca sunt curajos si din acest motiv am conceptii pe care nu mi le poate schimba nimeni".

Despre bani: "Banii sunt importanti, dar nu reprezinta totul in viata. Bineinteles ca este nevoie si de jucatori valorosi, dar uneori un fotbalist in valoare de un milion de dolari poate deveni mai valoros decat unul de zece milioane de dolari".

Despre obiectiv. "Obiectivul meu este castigarea titlului. Suntem abia la inceput. Mai sunt multe lucruri care trebuie sa fie perfectionate, deoarece suntem un club european si anul trecut a fost unul foarte dificil. in primul rand trebuie sa revenim acolo unde trebuie sa ne aflam".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.