Sport 18 August 2007 00:03
Capitanul din Ghencea spune ca ros-albastrii nu se mai pot plange de oboseala sau de jucatori accidentati in acest sezon.

La finalul partidei de la Borisov, tehnicianul Gheorghe Hagi a invocat oboseala si consumul psihic dupa ce Steaua a jucat sase partide oficiale in 16 zile. Capitanul Mirel Radoi a declarat insa ca nu se poate vorbi de oboseala, iar joi seara, in cadrul unei emisini pe postul Sport.ro, a explicat de ce.

„Steaua are un lot"puternic si mai numeros decat in anul trecut. Avem un lot valoros. Aproape toate compartimentele sunt asigurate. Nimeni de la club nu mai vrea sa mai repete experienta de anul trecut, cand am avut foarte muti jucatori accidentati. La orice ora, Gica poate alinia doua echipe fara probleme", a spus capitanul stelist, care a precizat ca echipa sa nu poate face spectacol pana cand nu va avea in spate mai multe rezultate bune.

Radoi a spus ca stilul lui Hagi seamana cu cel al fostului antrenor al ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu: „Au foarte multe lucruri comune, insa fiecare aplica in felul lui. Mai avem de lucru pana se pun la punct toate aceste idei de joc. Cu toate ca am facut 2-2 cu BATE, e un rezultat de egalitate in deplasare. Foarte multe idei nu s-au schimbat acum ca venit Hagi, dar el a venit totusi cu ceva nou", a detaliat fundasul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.