Sport 14 August 2007 01:26
Partida cu batavii, din 13 octombrie, din preliminariile pentru Euro 2008, se va desfasura pe Stadionul "Farul", a anuntat ieri, oficial FRF
Misterul orasului in care se va juca intalnirea cu Olanda, derby-ul Grupei G a preliminariilor pentru Euro 2008, s-a risipit duminica seara, cand Mircea Sandu a anuntat ca partida se va juca la Constanta. Nasu' tocmai participase la inaugurarea vestiarelor si a tribunei oficiale din Banie, unele de cinci stele, asa ca s-a grabit sa dea vina pe selectioner, ca fiind cel care a facut alegerea, pentru a evita mania oltenilor, care visau cu ochii deschisi la gazduireapartidei. Selectionerul a marturisit pentru ProSport faptul ca a luat aceasta decizie si pentru a le oferi olandezilor conditii "mai spartane", adica sa nu beneficieze de facilitati de ultima ora, asa cum sunt obisnuiti in tara lor si de care se pot apropia Timisoara si Craiova. Capitala a fost exclusa din start din aceasta competitie, mai ales dupa incidentele de la meciul cu Belarus, din toamna anului trecut, ramanand de vazut cum vor fi primiti "tricolorii" in Ghencea la meciul amical cu Turcia, din 22 august, dupa aceasta decizie.

Primul care a anuntat locul de disputare al intalnirii din 13 octombrie cu Olanda, una care ar putea aduce Romaniei calificarea la Euro 2008 in cazul unei victorii "tricolore", a fost Mircea Sandu. "A fost decizia exclusiva a selectionerului Victor Piturca si a jucatorilor. Am vrea sa jucam peste tot in provincie si din cand in cand la Bucuresti. Sper ca orasul Constanta sa ne poarte noroc, la fel ca si la meciul cu Cehia", a seful FRF, desi majoritatea fotbalistilor importanti din prima reprezentativa, gen Mutu, Chivu, Contra, s-au pronuntat public in favoarea Timisoarei. Stirea a fost confirmata ieri pe site-ul oficial al FRF, care a mai anuntat ca ora de incepere a infruntarii cu trupa lui Marco van Basten va fi stabilita ulterior.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.