Sport 13 August 2007 00:41
Debut bun pentru "stranierii" din Germania, chiar daca echipele romanilor n-au castigat: Marica a scos un 11 metri pentru Stuttgart, Sg. Radu a marcat pentru Wolfsburg (Vl. Munteanu a jucat si el pentru "lupi"), iar Reghecampf a pasat decisiv pentru Aachen. In Olanda, Ogararu si Mitea au luat Supercupa cu Ajax, iar A. Stoica este lider in Belgia.

GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa 1 * CIPRIAN MARICA a fost titular pentru VfB Stuttgart, 2-2 acasa cu Schalke. Marica a obtinut un penalty in minutul 67, transformat de Pardo pentru 2-1, si a fost schimbat in minutul 76 de Ewerthon * SERGIU RADU (foto) a marcat golul lui VfL Wolfsburg, 1-3 acasa cu Arminia Bielefeld. Radu, integralist, la fel ca si colegul sau VLAD MUNTEANU, a stabilit scorul final in minutul 84 * OVIDIU BURCA, accidentat, a lipsit de la Energie Cottbus, 0-0 in deplasare cu Bayer Leverkusen.

GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa 1 * LAURENTIU REGHECAMPF a fost integralist pentru Alemannia Aachen, 2-2 acasa cu FC Carl Zeiss Jena. Reghecampf a pasat decisiv la primul gol al echipei sale.

FRANTA, Ligue 1, etapa a 2-a * DANIEL NICULAE a intrat in minutul 72 pentru AJ Auxerre, 0-2 acasa cu Bordeaux. Niculae l-a schimbat pe Mauolida. De la Auxerre a lipsit GABRIEL TAMAS.

FRANTA, Ligue 2, etapa a 3-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 75 pentru FC Nantes, 2-2 acasa cu Clermont. Keseru l-a schimbat pe Bagayoko.

OLANDA, supercupa (un meci) * GEORGE OGARARU a fost titular pentru Ajax Amsterdam, 1-0 pe teren propriu cu PSV Eindhoven. Ogararu s-a accidentat si a fost schimbat in minutul 27 de Van der Wiel. De la Ajax a lipsit NICOLAE MITEA.

BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 2-a * ALIN STOICA a fost titular pentru KAA Gent, 5-0 pe teren propriu cu RKC Genk. Stoica a primit un cartonas galben in minutul 65 si a fost inlocuit cu Azofeifa in minutul 75.

SCOTIA, Premier League, etapa a 2-a * MARIUS NICULAE a fost titular pentru Iverness, 1-2 in deplasare cu Motherwell. Niculae a evoluat pana in minutul 79, cand a fost schimbat cu McDonald.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.