Sport 8 August 2007 00:12
Fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, a sustinut la Sport.ro ca s-a comis o nedreptate impotriva sa atunci cand a fost dat afara din Ghencea si ca titlul obtinut de "ros-albastri" in 2005 ii apartine lui in proportie de 100%.

"Nu sunt eu cel care trebuie sa spuna de ce am plecat atunci, oricum s-a comis o mare nedreptate. Acel titlu e al meu 100%. Cand am ajuns eu la Steaua, multi jucatori buni nici nu jucau. De exemplu, Ogararu trebuia sa fie imprumutat la Craiova sau Galati, dar apoi l-am pus titular si a ajuns la Ajax. Eu si staff-ul meu am facut o treaba foarte buna la Steaua, iar cei care au venit apoi au continuat-o", a declarat Zenga la "Special".

Referitor la relatia pe care o are cu Gigi Becali, tehnicianul italian a precizat ca se afla in relatii bune cu acesta, dar ca nu vorbeste frecvent cu el. "Eu nu-l sun pe Gigi pentru ca nu vreau sa-l deranjez, dar probabil ca sunt oameni care il suna pentru ca au de obtinut ceva. Eu nu sunt genul de om care sa sun, pentru ca el e patronul, iar eu sunt doar un antrenor. Ce sa caut eu la patronul Stelei? Altii il suna pentru a obtine ceva", a mai spus Zenga.

Walter ii avertizeaza pe Radoi si Dica, inainte de returul din Champions League, contra polonezilor de la Zaglebie Lubin si spune ca meciul va fi unul foarte echilibrat. "Mirel avea mare dreptate cand a spus ca meciul o sa fie greu si echilibrat, pentru ca acum nu mai exista echipe mici. La nivelul asta, sunt numai adversare de o valoare destul de mare", a spus antrenorul, ultima data la Al-Ain.

Italianul, care a facut recent o cerere pentru a deveni cetatean roman, a fost demis de la carma Stelei la 19 mai 2005, la o zi dupa ce a pierdut un meci in deplasare, cu FC National (0-1), in locul sau fiind numit titi Dumitriu. Cand Zenga a fost demis, mai erau doar trei etape din campionat, iar gruparea din Ghencea era pe primul loc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.