Sport 7 August 2007 23:57
Tehnicianul clujenilor explica de ce nu si-a retras echipa in aparare la meciul cu Poli Timisoara, desi a condus de doua ori.

Steaua este singura echipa care merge ca un ceas elvetian, dupa primele doua etape din Liga I.

Contracandidatele sale la titlu, Dinamo, Rapid si CFR Cluj, s-au impiedicat in ultima runda, la capatul unor partide spectaculoase. Surprinzator, „ros-albastrii” au obtinut maximum de puncte, sase, fara sa impresioneze, comparativ cu rivalele lor.

Desi a remizat pe teren propriu, 2-2 cu Poli Timisoara, CFR Cluj a dat duminica o noua mostra de fotbal modern. Trupa lui Ioan Andone a atacat permanent si a refuzat antijocul in detrimentul spectacolului, ceea ce a costat-o, in cele din urma, doua puncte imense in lupta pentru titlu.

„Eu nu pot juca la 1-0”, ne-a marturisit, ieri, Ioan Andone. „Din pacate, ca si la Galati, am dat ocazia adversarului sa-si creeze multe ocazii la poarta noastra. Asta inseamna ca trebuie sa reorganizam jocul intregii echipe”.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.