Sport 3 August 2007 00:50
Stelistii pregatesc duelul cu Farul Constanta in minicantonamentul de la Iaki, hotel aflat in proprietatea antrenorului echipei din Ghencea, Gica Hagi.

Tehnicianul "ros-albastrilor" a decis ca echipa sa ajunga la Constanta imediat dupa jocul din Polonia, de la Lubin. Astfel, fara a mai trece pe la Bucuresti, Radoi & comp. au zburat direct spre mare, iar de miercuri s-au cazat in Mamaia, la hotelul lui Hagi. Stabilimentul, amplasat pe malul marii, este cotat cu patru stelei, iar o camera dubla costa in aceasta perioada 204 euro. Delegatia vicecampioanei Romaniei beneficiaza de 15 camere, potrivit unor surse din cadrul hotelului, cele mai multe fiind camere de protocol.

Steaua sta gratis la hotelul 'Regelui'

In plus, aceleasi surse sustin ca "Regele" nu a dorit sa ia nici un ban pe cazare, scutindu-l astfel pe patronul Gigi Becali de la plata a putin peste 3.000 de euro, suma care evident nu ar fi reprezentat o problema pentru latifundiarul din Pipera. Daca patronul Gica Hagi nu si-a pus problema banilor, antrenorul Gica Hagi are mari batai de cap din cauza lotului. Pentru meciul din aceasta seara, tehnicianul se poate baza pe serviciile a doar doi atacanti: Nicolae Dica si Dorel Zaharia, deoarece Adrian Neaga este suspendat. Partida va incepe de la ora 20.30 si va fi televizata in direct de postul Kanal D.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.