"Cu Ceahlaul vroiam sa plec din minutul 1, cand am vazut ca Bostina este in teren. Nu ma bag eu la echipa, dar nu vreau sa-l vad pe Bostina in teren si mai ales in centru. El l-a tras in jos pe Dica, acesta fiind nevoit sa vina in spate sa-si ia mingi, si pe Radoi, care a trebuit sa alerge si pentru el. Bostina, Gigel Coman si Baciu nu au valorare de Steaua", a afirmat Becali.

Patronul Stelei a continuat sa-l atace pe mijlocasul care are oferte de transfer din Olanda, Grecia si Franta, potrivit impresarului sau, spunand: "Toate egalurile Stelei din perioada de pregatire au fost din cauza lui Bostina. Eu declaram ca-mi place jocul Stelei din a doua repriza, asta pentru ca Bostina nu mai era pe teren. Stiti cum e 'bate saua sa inteleaga iapa'".

Becali a explicat si cum a reusit Steaua sa obtina seria de rezultate pozitive din finalul sezonului trecut. "Nici nu stiti la cate combinatii am lucrat cu Olaroiu ca Bostina sa nu joace, si d-asta am si castigat atatea meciuri la rand. Oli ma mai suna si zicea: 'Gigi, trebuie sa-l bag neaparat pe Bostina'!, dar eu ii ziceam: 'Nu, gaseste alta solutie! Nu vreau sa intre Bostina in teren'!", a continuat Becali.

Patronul Stelei si-a incheiat discursul cu o figura de stil: "La Steaua masinaria nu merge pentru ca nu functioneaza o rotita, iar acea rotita e Bostina", dupa care a explicat: "Cel mai mare antrenor care ajunge la Steaua nu poate sa inteleaga fotbalul mai bine ca mine, pentru ca e vorba de suflet si pasiune".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a plecat astazi, in jurul orei 13:30, spre Lubin, cu un charter, pentru a asista la partida Zaglebie-Steaua, din turul II preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc tot astazi, de la ora 21:45, si va fi televizata de Prima TV.