Sport 27 Iulie 2007 01:19
Seara de miercuri a fost decisiva pentru viitorul lui Cristi Chivu. Patronul lui Inter, Massimo Moratti, a venit personal la Roma pentru a negocia transferul sau.
S-a intalnit cu Rosela Sensi intr-o locatie secreta, chiar daca termenii afacerii erau stabiliti demult. O ora mai tarziu, romanul participa la ultimul antrenament al giallorossilor, in cantonamentul de la Trigoria. Pe final, la o miuta, marcheaza un gol, ultimul la Roma, si e aplaudat de colegi. in acest timp Moratti si Sensi batusera palma pentru 15 milioane de euro, iar patronul campioanei Italiei se intoarce la Milano.

Chivu isi face bagajele la Trigoria si apoi sta de vorba cu Daniele Prade si prietenul sau, Pietro Chiodi. El a ajuns la baza de antrenament pe un scuter si a fost intampinat de fotbalist. I-a dat acestuia niste bani, trei hartii de 500 de euro. Cei trei au stat de vorba, fundasul fiind foarte bine dispus. Ieri seara, capitanul nationalei era asteptat la Milano pentru a parafa intelegerea cu Inter.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.