Sport 26 Iulie 2007 01:08
Clubul de fotbal Rapid Bucuresti are, incepand de ieri, un nou sponsor principal, marca de bere Holsten, in urma parteneriatului incheiat cu producatorul URBB, de care apartine respectiva firma germana de bauturi alcoolice.
In urma intelegerii, parafate de George Copos si Nicolae Manea, din partea clubului, respectiv Shachar Shaine, presedintele URBB, marca Holsten va fi inscriptionata pe partea frontala a tricourilor de joc ale fotbalistilor giulesteni. “Suma minima a contractului este de 500.000 de euro, in cazul nefericit in care Rapid va incheia sezonul pe locul 10 sau mai jos. In schimb, daca Rapid va avea rezultate remarcabile, atunci suma poate sa depaseasca 1 milion de euro”, a precizat Shaine. Altfel, patronul gruparii din Grant, George Copos, care a dezvaluit ca pana la jumatatea lunii septembrie stadionul Giulesti va fi “gata”, a anuntat ca transferurile lui Balan si Varga, de la Sportul Studentesc, au cazut. In schimb, situatia tanarului mijlocas de la FC National, Ovidiu Herea, a fost clarificata dupa intalnirea dintre Copos si omologul sau “bancar”, Constantin Iacov, Herea semnand un contract pe trei ani de zile cu Rapid.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.