Sport 19 Iulie 2007 00:45
Fotbalistul de la Fiorentina spune ca el ar fi mers pe jos pina la Madrid si ar fi dat chiar si bani din propriul buzunar pentru a ajunge la Real.
Cristi Chivu a tinut prima pagina a ziarelor din Europa in aceasta vara, in timp ce Adrian Mutu, prezent in toate topurile de sfirsit de sezon in Italia, abia daca a prins cite un colt de coperta. Si atunci la pachet cu capitanul nationalei, la un moment dat, ambii fiind doriti de Barcelona. Acum, conform saptaminalului „Fanatik“, Internazionale Milano ar oferi 20 de milioane de euro Romei si un salariu de patru milioane de euro jucatorului, insa informatia nu este confirmata de nici o publicatie italiana, un alt club interesat fiind Villareal. Mutu are o clauza de reziliere de 70 de milioane de euro la Fiorentina si o relatie speciala cu antrenorul Cesare Prendelli, pe care l-a avut si pe cind evolua la AC Parma.

„Daca intr-adevar marele Real m-ar dori, as da bani de la mine numai sa ajung acolo. E o sansa pe care o ai o data in viata. Plec si pe jos la Madrid daca trebuie“, a trimis Adi Mutu sageti ironice catre Chivu, in „Fanatik“, precizind ca are incredere totala in agentul sau. Reamintim ca, in plin scandal legat de consumul de droguri, Mutu a rupt contractul cu fratii Becali, asociati la acea vreme cu Gica Popescu, preferind colaborarea cu firma manageriata de fiul lui Luciano Moggi. Dovedind o memorie de elefant, Victor Becali l-a atacat si luna trecuta pe Mutu: „Credeti ca lui Mutu ii convine salariul pe care-l are acum la Fiorentina? Credeti ca, daca raminea cu noi, mai avea salariul asta? Ar fi cistigat si el mai mult!“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.