"Am doua echipe, dar nu stiu pe care s-o folosesc mai intai. Nu ma intereseaza ce spun contracandidatele. Principalul meu tel este sa termin acest turneu fara jucatori accidentati si sa dau posibilitatea tuturor elevilor mei sa evolueze cam acelasi numar de minute. inca nu m-am edificat in privinta primei echipe. La mine nu exista titulari, nu exista rezerve!", a declarat antrenorul campioanei. Aflata in turneu de pregatire in Austria, Dinamo a trecut la pas de amatorii de la Bischofshofen (9-1).

Vrea victorii si in partidele amicale

La finalul partidei cu Bischofshofen, "Puriul" a marturisit si care este una dintre devizele sale dupa care se ghideaza in viata de antrenor: il intereseaza victoria in absolut orice partida. "Eu sunt comunist! Vreau sa bat peste tot, in orice meci, chiar si amical! Vreau sa castig toate trofeele. Ma bucura scorul, am facut spectacol!"

Primul obiectiv, Supercupa

"Cainii" si-au fixat si primul obiectiv important dupa venirea din cantonament, castigarea Supercupei Romaniei, intr-o partida in care Dinamo va intalni pe rivala Rapid. Episodul Ze Kalanga este unul inchis din punctul de vedere al tehnicianului din "Groapa", acesta declarand ca angolezul l-a uimit prin lipsa de respect pe care a aratat-o fata de el si fata de coechipierii sai prin lipsa repetata de la antrenamente. "Nu pot decat sa ma sanctionez pe mine, ca eu l-am adus. M-a dezamagit prin lipsa de respect fata de mine si de colegii sai. Degeaba are calitati, daca nu are minte", a concluzionat Rednic.