Sport 14 Iulie 2007 00:36
Argentina si Brazilia se intilnesc duminica pentru a zecea oara in ultimul act.
Argentina si Brazilia sint singurele echipe care au mai ramas sa joace la Copa America, cel mai vechi turneu final al echipelor nationale, a carui virsta este deja de 91 de ani. Duminica noapte, cele doua se vor intilni pentru a zecea oara in finala, argentinienii avind insa netul avantaj de a fi cistigat opt din precedentele noua dispute pentru trofeu.

Selectionata „albiceleste“ porneste favorita si de aceasta data, ea dovedind ca este cea mai puternica a actualei editii. De altfel, parerea cvasiunanima este aceea ca oponenta cea mai valoroasa i-a fost reprezentativa Mexicului, a carei epopee a luat sfirsit miercuri, in semifinale. A fost cea mai neagra zi din cariera portarului Oswaldo Sanchez, prea lent si lipsit de intuitie la golul lui Gabriel Heinze (min. 44), uimit si neputincios la lobul executat magistral de Lionel Messi (min. 61) si victima sigura la penalty-ul tras de Riquelme (min. 66). Scorul final a fost 3-0 pentru argentinieni, care au dominat intilnirea inca din primul minut, iar dupa reusita superba a lui Messi au profitat din plin de confuzia mexicanilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.