Sport 4 Iulie 2007 01:44
Antrenorul lui Dinamo a declarat ca lotul echipei sale este complet si ca nu crede ca mai este nevoie de achizitii, insa nu a exclus posibilitatea unui nou transfer, daca gruparea "alb-rosie" va avea posibilitatea sa legitimeze un jucator foarte bun.
"Nu cred ca mai avem nevoie de achizitii, sunt multumit de lot, nu mai avem nici loc. Daca vom avea, insa, posibilitatea sa luam un jucator foarte bun, il vom lua, dar deocamdata nu e cazul. S-a discutat si de Stoican, si de Tamas, si nu au ajuns la noi", a spus "Puriul".

Rednic a subliniat ca, desi multi considera ca programul campioanei in debutul celei de-a 90-a editii a Ligii I este unul usor, partidele cu echipele considerate "mici" nu trebuie neglijate. "In nici un caz nu vom trata meciurile usor. Unii au inceput deja sa spuna ca avem un start usor de campionat, dar eu zic ca nu exista meci usor. Noi mereu am avut probleme cu echipele asa-zise mici, care sunt usor de batut, cu Vaslui, Petrosani, UTA.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.