Sport 4 Iulie 2007 01:42
Presedintele LPF a declarat ca Gheorghe Hagi este un tehnician bun, insa nu crede ca poate fi considerat cel mai bun din Liga I.
"Daca e la Steaua, inseamna ca Hagi e un antrenor bun. N-as putea spune, insa, ca e cel mai bun din Liga I. Provine dintr-un jucator exceptional si e un antrenor bun", a spus Dragomir.

Seful ligii a adaugat ca echipa poloneza Zaglebie Lubin, pe care Steaua o va intalni in turul II preliminar al Ligii Campionilor, "poate pune probleme" gruparii din Ghencea in incercarea acesteia de a accede, pentru al doilea an consecutiv, in grupele competitiei. Dragomir a facut referire si la posibilul transfer al lui Chivu de la AS Roma. "Unde sunt bani mai multi, acolo sa se duca", a spus Dragomir. Chivu a intrat in ultimul an de contract cu AS Roma si de serviciile sale sunt interesate Inter Milano, FC Barcelona si Real Madrid.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.