Sport 2 Iulie 2007 01:36
Formatia Gloria Bistrita s-a calificat in turul al II-lea al Cupei UEFA Intertoto dupa ce a terminat, sambata, la egalitate, scor 1-1, in deplasare, mansa secunda a dublei intalniri cu formatia muntenegreana Grbalj, scorul general fiind de 3-2 pentru ardeleni.
Dupa ce fiecare echipa a ratat cate o ocazie de a marca, in minutul 41, Gloria Bistrita a deschis scorul. Coroian a primit o pasa ideala de la Tilinca, a pus latul si a reusit sa marcheze in poarta lui Klajevic. Dupa numai trei minute de joc, Pajovic centreaza in fata portii, iar Dalac reia imparabil cu capul. in minutul 76, gazdele sunt la un pas sa preia conducerea pe tabela de marcaj. Nedovic centreaza in careu, Grujic reia cu capul, insa Tatarusanu scoate senzational de sub transversala. in minutul 88, gazdele reusesc sa marcheze, insa arbitrul asistent indica ofsaid si scorul ramane 1-1.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.