Sport 29 Iunie 2007 22:53
Real Madrid va anunta in cadrul unei conferinte de presa, demiterea lui Fabio Capello de pe banca tehnica a lui Real Madrid, iar cel mai probabil inlocuitorul acestuia va fi Bernd Schuster, scrie ziarul Marca.

Presedintele lui Real Madrid, Jose Ramon Calderon, a luat aceasta decizie in ciuda faptului ca madrilenii au cucerit titlul de campioana a Spaniei, dupa trei ani. Principalul motiv invocat ar fi fost acela ca din cauza italianului, Real l-a pierdut pe David Beckham, care nu si-a mai prelungit contractul cu gruparea de pe Bernabeu si a semnat cu LA Galaxy, si pe Ronaldo, plecat la AC Milan.

Capello va fi al treilea antrenor al lui Real Madrid din ultimii zece ani fortat sa-si dea demisia dupa ce a castigat cel putin un trofeu major, dupa germanul Jupp Heynckes, in 1998, si Vicente del Bosque, in 2003.
Impreuna cu Fabio Capello a fost demis si secretarul tehnic, Franco Baldini, care va fi inlocuit cu Miguel Angel Portugal, fost antrenor la Racing Santander.

Fabio Capello a mai castigat un titlu cu Real, in 1997, cand a parasit de asemenea gruparea spaniola dupa un singur sezon.

Principalul favorit pentru a fi numit pe banca tehnica a lui Real Madrid este antrenorul lui Cosmin Contra de la Getafe, germanul Bernd Schuster, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.