Sport 27 Iunie 2007 01:23
Desi Becali declarase initial ca negocierile cu Hagi au mers ca unse, ulterior a dezvaluit ca au existat si subiecte mai delicate

Regele ar putea castiga in acest sezon aproape un milion de euro, tinand cont de faptul ca titlul de campioana aduce automat calificarea in grupele Ligii Campionilor. Noul antrenor a solicitat initial prime de joc duble, fata de jucatori. "I-am spus ca daca il premiez dublu, il si amendez dublu. Pana la urma am ajuns la un consens si ii dau o data si jumatate prima pe care o iau fotbalistii", a spus Gigi Becali la B1 TV. Stelistii vor primi 3.000 de euro pentru o victorie pe teren propriu si dublu daca bat in deplasare. in cazul unei infrangeri, amenda e de 5.000 de euro. Egalul nu se premiaza, indiferent de numele adversarului.

Lotul Stelei a ajuns luni seara in Austria, in cantonamentul de la Kaprun. Ieri dimineata a fost programat primul antrenament sub comanda noului antrenor Gheorghe Hagi. Fotbalistii au avut parte de o surpriza, la plecarea de la stadion, spre baza de antrenament. Regele a renuntat la autocar si si-a pus jucatorii sa mearga pe biciclete pana la baza. Chiar si la sedinta de pregatire, Hagi a pus mai mult accentul pe pregatirea fizica. Victoras Iacob a avut ceva probleme la genunchiul drept, dar nimic grav. Chiar si in statiunea austriaca Hagi este cunoscut si a dat autografe la finalul antrenamentului.

Emeghara, oficial la Steaua

Vicecampioana Romaniei a reusit, dupa multe eforturi, sa-l transfere pe nigerianul Emeghara, de la Poli Timisoara. Dupa ce Gigi Becali sistase negocirile, suparat de comisioanele impresarilor jucatorului, fundasul dreapta s-a inteles in cele din urma la bani cu gruparea din Ghencea. Steaua ii va plati un salariu stagional de 150.000 de euro, fata de 135.000 cat avea in Banat. Contractul se intinde pe o perioada de patru ani, iar Poli urmeaza sa primeasca jumatate din suma unui eventual transfer in strainatate. (Iulian Calciu)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.