George Copos s-a dus, ieri, la "Palatul" lui Gigi Becali, pentru a rezolva transferul atacantului Cyril Thereau, insa in locul francezului, patronul Stelei i l-a propus pe brazilianul Elton.
"A zis Copos ca il vrea pe Thereau! Bravo lui, dar pe Thereau nu-l dau la Rapid! Am zis ca i-l dau pe Elton, d-aia a fugit de la Palat. Duceti-va dupa el! Iar de la FC Bruges, nu m-a sunat nimeni. Daca Thereau nu vrea sa joace la Steaua, il suspendam. Ori joci la Steaua, ori nu mai joci deloc. Ori joci la Bruges si ei dau trei milioane pe tine", le-a transmis Becali jurnalistilor, facind referire la George Copos, care a fugit de reprezentantii presei. "De ce sinteti disperati asa, este rusinos sa alergati dupa oameni", a spus Copos, in momentul in care ziaristii l-au ajuns din urma. Finantatorul Rapidului a recunoscut tratativele pentru Thereau, insa a declarat ca nu este "disperat" sa-l aduca pe fotbalist in Giulesti: "Am venit hotarit sa discutam transferul lui Thereau si n-am ajuns la nicio concluzie.

Va precizez insa ca am discutat doar despre Thereau, nu si despre Buga. Ne dorim transferul unui atacant de viteza si acesta este Thereau. Am incercat sa-l conving pe Becali, dar el a cerut 3 milioane de euro si mie mi se pare foarte mult. O sa vorbesc cu antrenorul Bergodi, cu Sichitiu, cu Moldovan, sa vedem ce zic si ei, daca il luam sau nu. Cred ca pretul corect este de 1,5 milioane. Oricum, mai sint si alti atacanti pe lista noastra, avem trei variante din Brazilia".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.